Workshops voor volwassenen

Actieve, unieke en creatieve workshop voor volwassenen op locatie of bij u thuis. Maak je eigen, professioneel geknoopte armband of sleutelhanger!

Of we het nu een workshop, vriendinnenparty, vriendenfeestje, collega-uitje, familie-uitje of team building noemen, het gaat erom dat we steeds weer naar iets nieuws en uitdagends op zoek zijn.

Er zijn heel veel workshops te doen in Nederland, zoals  schilderen, kleien, lipdop, cupcakes maken, ukelele spelen et cetera. Maar we blijven zoeken naar iets nieuws!

Paracord armbandjes en sleutelhangers knopen is zo iets nieuws!

Wil je een keer ongedwongen lachen met familie, vrienden of collega’s? Dan is deze Paracord armband en/of sleutelhanger workshop wellicht iets voor jullie!

Het resultaat is iedere keer weer een enorme verrassing. Hilariteit, plezier en uitdaging zijn de kernwoorden van deze gezellige Paracord workshop die zich overigens ook prima leent als openingsactiviteit op een vrijgezellenfeest waarbij iedereen op een luchtige manier met elkaar kan kennismaken of als teambuildingsactiviteit om je collega’s beter te leren kennen.

Wil jij ook een professioneel geknoopte Paracord armband of sleutelhanger & een onvergetelijke middag, neem dan nù contact met ons op!