Workshops voor kinderen

Kinderworkshop op locatie of bij u thuis

Of we het nu een kinderworkshop, kinderfeestje, kindervermaak of kinderuitje noemen, het gaat erom dat we steeds naar iets uitdagends op zoek zijn.

Juist bij kinderen is het belangrijk om ze te blijven stimuleren om nieuwe dingen uit te proberen.

Paracord armbandjes en sleutelhangers knopen is er zo een.

Het is natuurlijk heel leuk om met je vriendinnen, vrienden, klasgenoten of clubleden aan de slag te gaan.

De kinderen bespreken met elkaar wat ze aan het doen zijn, geven onderling elkaar het nodige advies en houden ondertussen het resultaat van hun vriendjes of vriendinnetjes goed in de gaten. Er is veel onderling overleg of ook wel gezegd interactie.

Daarnaast wordt de creativiteit en de fantasie van het kind door een workshop enorm gestimuleerd.

Deze workshop zorgt voor voldoende succeservaringen waardoor het zelfvertrouwen van het kind groeit. Het proces is minstens zo belangrijk als het eindresultaat. Alle kinderen willen natuurlijk het beste resultaat laten zien en indien mogelijk met een mooie creatie naar huis gaan.

Bent u geïnteresseerd in deze Paracord workshop of heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

Zoals gezegd is het mogelijk om deze workshop op locatie te verzorgen, de workshop kan op onze vaste locatie plaatsvinden bij Pannenkoekenhuis Princenhof Hooftstraat 1 3971KA Driebergen-Rijsenburg of indien u het fijner vind komen we graag bij u thuis.

Als u de workshop  op onze vaste locatie wilt houden in Driebergen, dan verzorgen wij limonade en iets lekkers daarbij. Ook is het mogelijk om een combinatie te maken, Paracord feestje/workshop + Pannenkoeken eten ik vertel u graag wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u speciale wensen dan is dit natuurlijk altijd bespreekbaar (info@paracordart.nl).