Workshop algemeen

Paracord armbanden

Zèlf een professionele & trendy kleurrijke Paracord armband maken tijdens deze hippe workshop? Vind je armbanden hip en cool?

Dan is deze workshop helemaal iets voor jou!

De naam zegt het al, de oorsprong is Parachutecord en het verhaal begint in WOII. Deze armbandjes worden dan ook vriendschap-armbandjes genoemd, dus meer dan 70 jaar geleden bestond dit dus al (zie geschiedenis). Het typische supersterke Paracord  wordt verwerkt tot armband. Hip, trendy en kleurrijk, professioneel, that’s Paracord!

Paracord wordt daarnaast vaak gebruikt bij het maken van hondenriemen, halsbanden, lanyards, riemen, teenslippers pimpen en sleutelhangers. Tijdens de workshop maak je in ieder geval minimaal één armband of sleutelhanger.

Er zijn veel diverse kleur- en knoopcombinaties mogelijk. Ga je voor één kleur of combineer je verschillende kleuren met elkaar, voor een kleurrijke armband.

Elke kleur- knoopcombinatie heeft zo zijn eigen uitstraling. De armbanden hebben dan ook een zeer professionele uitstraling!

Onder begeleiding van de workshopbegeleider leer je de technieken om deze Paracord armbanden te maken. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met een super hippe trendy Paracord armband.

De workshop Paracord armbanden is super cool voor bijvoorbeeld vriendinnen-uitjes, vrijgezellenfeestjes, personeelsuitjes en voor teambuilding.

Benieuwd of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Agenda

Agenda